ایران بازیگر مهمی در خاورمیانه و همچنین در فضای مجازی است.
ایران به دلیل تاریخ، اقتصاد، مذهب و جاه طلبی های سیاسی خود نمی تواند به عنوان یک قدرت منطقه ای نادیده گرفته شود و از سوی همسایگان خود به عنوان یک تهدید به حساب می آید.
در حالی که دسترسی به محتوای اینترنتی خاص در داخل ایران لیف بافتنی جدید به شدت کنترل میشود، تهدیدهای دائمی پیشرفته ایرانی (APTs)3 برای هدف قرار دادن شرکتهای انرژی در کشورهای همسایه با بدافزارهای مخرب و کمپینهای جاسوسی سایبری بدنام شدهاند.
با این حال، ایران همچنین به عنوان هدف حملات سایبری بسیار پیچیده شناخته شده است که معروف ترین آنها استاکس نت است که به طور مشترک توسط ایالات متحده و اسرائیل توسعه داده شد.
این Hotspot Analysis به تحلیل فعالیتهای سایبری در رابطه با ایران با ۱۰۰ میلیون چیکار کنم در زمینه رقابت منطقهای آن با همسایگانش و رابطه آن با ایالات متحده میپردازد که بار دیگر تحت فشار قرار گرفته است.
در این زمینه، حملات سایبری ابزاری هستند که دولتها میتوانند در صورت بروز تنشها، چه برای کاهش تنش (مانند استاکسنت)، چه برای آزار و اذیت، برای جاسوسی از رقبا و مخالفان و یا به عنوان یک تکنیک جنگی، از آنها استفاده کنند.
فعالیتهای سایبری همچنین به دولتهای ضعیفتر اجازه میدهد تا در جنگهای نامتقارن به کشورهای قدرتمندتر آسیب وارد کنند.
هدف این تجزیه و تحلیل Hotspot درک بهتر پویایی فعالیت های سایبری سرویس آرکوپال ایرانی در رقابت های منطقه ای و تنش های بین المللی گسترده تر مربوط به ایران است.
فعالیتهای سایبری مرتبط با ایران عمدتاً بر فیشینگ نیزه و سرقت اعتبار با حملات مخرب گاه به گاه متمرکز است.
این حملات سایبری که سطح نسبتاً پایینی دارند، ریشه در رقابت سایت پلیس فتا منطقهای ایران و همسایگانش و تنشها با آمریکا دارد.
علاوه بر این، در حالی که تحقیقات متنباز کنونی نشان میدهد که بازیگران تهدیدکننده ایرانی بسیار فعال هستند، در واقعیت احتمال بیشتری وجود دارد که سیستمهای ایرانی مرتباً توسط دولتهای غربی هدف قرار بگیرند.
اطلاعات مربوط به این حملات سایبری اخیر متاسفانه بسیار محدود است.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه