چای

به لطف فرآیند پیری، چای می‌تواند بهترین خود را با طعم‌های جدید نشان دهد.

چای خارجی چکش سبز از خوش طعم ترین چای ها می باشد.

این فرآیند می‌تواند ماه‌ها یا تا سال‌ها ادامه داشته باشد و برخی از چای‌ها حتی فعالیت‌های باکتریایی و قارچی را پشت سر می‌گذارند.

با چای پوئر، معروف ترین نوع چای تخمیر شده ، دیگر نگران این نخواهید بود که آیا چایتان از بین رفته یا هنوز تازه و آماده دم کردن است.

معمولاً طعم آن پس از 60 سال شاهد افت کیفیت خواهد بود، اما مصرف چای هنوز بی خطر است.

مانند چای های دیگر، چای پوئر منشا خود را در چین پیدا می کند.

فرآیند تخمیر به این برگ های چای طعم های منحصر به فردی می دهد .

چای

در این بین، چای نیز به اکسید شدن ادامه می دهد و عمق بیشتری از طعم را به محصول نهایی اضافه می کند.

چای Pu’er در دو نوع مجزا عرضه می شود : خام (جوان و مسن) و رسیده، که اولی گران تر است.

با این حال، در اولین جرعه، متقاعد خواهید شد که پوئر یک سرمایه گذاری ارزشمند است.

Pu’er خام (یا sheng pu’er) از روش فرآوری مشابه چای سبز پیروی می کند، بنابراین باید انتظار داشته باشید که طعم علف و خاکی داشته باشد.

حداکثر 2 تا 3 سال کهنه می شود و طعم آن با گذشت زمان شدیدتر می شود.

پیری خام کهنه شده تا حدودی به 50 سال نیاز دارد و این فرآیند باید فقط در محیطی با رطوبت و دمای کنترل شده انجام شود.

این چای دارای طعمی خاکی و چوبی با ظرافت های میوه ای است.

در همین حال، پوئر رسیده نتیجه ای خاکی و خامه ای دارد که می تواند حتی برای خوش طعم ترین کام هم مناسب باشد.

مانند همتایان خود، این چای می تواند سلامت قلب را تقویت کرده و رنگ چهره را بهبود بخشد، با این حال تحقیقات کمی در مورد مزایای بالقوه آن برای سلامتی انجام شده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *