یکی از قدیمی ترین روش های شناخته شده نگهداری مواد غذایی است. غذاهای ترشی پیاز خانگی به بسیاری از میان وعده ها و وعده های غذایی حس خاصی می بخشد.
انواع مختلف غذاهای ترشی و تخمیری بر اساس مواد تشکیل دهنده و روش تهیه طبقه بندی می شوند. چهار کلاس کلی عبارتند آب نمک یا تخمیر شده، بسته بندی تازه یا سریع، میوه و خوراکی.
احتیاط: میزان اسیدیته یک محصول ترشی به همان اندازه که طعم و بافت آن اهمیت دارد برای ایمنی آن نیز مهم است.نسبت سرکه، غذا یا آب را در دستور غذا تغییر ندهید یا از سرکه با اسیدیته ناشناخته استفاده نکنید.
برای جلوگیری از رشد باکتریهای بوتولینوم، باید حداقل و یکنواخت اسید در سراسر محصول مخلوط داشته باشید. میوه ها یا سبزیجات تازه و سفت و بدون فساد را انتخاب کنید.
از انواع خیار شور استفاده کنید زیرا انواع رومیزی یا برش ممکن است باعث ترشی بی کیفیت شود.برنامه ریزی کنید تا میوه ها یا سبزیجات را ظرف 24 ساعت پس از برداشت برای بالاترین کیفیت ترشی کنید.
اگر محصول را نمی توان بلافاصله استفاده کرد، آن را در یخچال بگذارید و در اسرع وقت از آن استفاده کنید. یک بوش خیار 48 پوند وزن دارد و 16 تا 24 لیتر محصول می دهد که به طور متوسط 2 پوند در هر لیتر است.
اندازه مناسب را انتخاب کنید. از خیارهایی به طول حدود 1.5 اینچ برای غوره و 4 اینچ برای شوید استفاده کنید. از خیارهای عجیب و غریب و بالغتر میتوان برای غذاها و ترشیهای نان و کره استفاده کرد.
بدون دیدگاه