اطلاعات عمومی

غذاهای عجیب و غریب از سراسر جهان

غذا قسمتی از فرهنگ هر کشور است و در هر گوشه‌ای از جهان، مردم به روش های گوناگونی غذا می‌پزند و سرو می‌کنند. بعضی از غذاها برای ما معمولی و آشنا هستند، اما در بسیاری از نقاط دنیا غذاهایی وجود دارند که می‌توان آن‌ها را عجیب و غریب دانست. این غذاها گاهی با طعم ها و مواد اولیه‌ای تهیه می‌شوند که امکان دارد برای بسیاری از مردم غیرمعمول یا حتی شگفت انگیز باشد. در این مقاله، به معرفی بعضی از غذاهای عجیب و غریب جهان می‌پردازیم که شاید تاکنون تجربه نکرده باشید یا حتی ندانید. با مجله اینترنتی لاجورد همراه باشید.

سوشی مگورو (Japan)

کشور ژاپن با سوشی های معروف خود شناخته می‌شود، اما یکی از نوع های عجیب تر سوشی، سوشی مگورو است که در آن از ماهی‌ای به نام ماهی سمی استفاده می‌شود. ماهی سمی یکی از خطرناک ترین ماهی ها در جهان است که در صورتی که به درستی تهیه و پخته نشود، می‌تواند باعث مسمومیت کشنده شود. برای این که طعم این سوشی بی خطر باشد، نیاز است که ماهی به طور دقیق و با دقت آماده شود تا از بروز هرگونه مشکلی جلوگیری شود.

در ژاپن، به خصوص در رستوران های تخصصی سوشی، آشپزهای مجرب این ماهی را به دقت برش می‌دهند تا قسمت های سمی آن از سایر قسمت ها جدا شوند و مشتریان بتوانند از طعم فوق العاده آن لذت ببرند.
بیشتر بدانید: خواص کنسرو ماهی

بلوت (Philippines)

بلوت یا تخم مرغ‌اردکی نیمه جوجه‌دار، یکی از غذاهای عجیب و غریب فیلیپینی است که در بسیاری از بازارها و خیابان های این کشور به فروش می‌رسد. بلوت شامل تخم مرغ های اردکی است که هنوز جنین آن‌ها در داخل تخم قرار دارد. این تخم ها بعد از گذشت چند هفته به دقت پخته می‌شوند و معمولاً با نمک و سرکه سرو می‌شوند. بسیاری از مردم این غذا را به عنوان یک خوراک پرانرژی و خوشمزه می‌دانند، اما برای کسانی که به غذاهای غیرمعمول علاقه دارند، امکان دارد طعم و بافت بلوت جذاب باشد.

  برترین گوشی ها برای دانش آموزان
بلوت یا تخم مرغ‌اردکی نیمه جوجه‌دار غذای عجیب فیلیپین
بلوت یا تخم مرغ‌اردکی نیمه جوجه‌دار غذای عجیب فیلیپین

فینیکس مرغ (China)

در چین، یکی از غذاهای عجیب که به خصوص در مراسم های خاص مصرف می‌شود، فینیکس مرغ یا همان مرغی است که به طور سنتی در خاک دفن می‌شود و سپس به طور خاصی طبخ می‌شود. این مرغ معمولاً در خاک نمکی که به طور خاص آماده شده، پخته می‌شود و به طرز شگفت انگیزی طعمی تند و متفاوت پیدا می‌کند. این روش طبخ به قدری خاص است که در بعضی از نقاط چین به عنوان یک نماد لوکس و خاص شناخته می‌شود.

اسکاراب (Egypt)

در مصر، بعضی از مردم به خوردن حشرات علاقه دارند و یکی از معروف ترین آن‌ها اسکاراب یا سوسک های کوچک است. اسکاراب ها در بعضی مناطق مصر به عنوان یک غذای سنتی و محلی مصرف می‌شوند. این حشرات معمولاً در آب جوش پخته می‌شوند و سپس به عنوان یک میان وعده یا خوراکی سبک مصرف می‌شوند. مردم محلی بر این باورند که این حشرات برای سلامتی مفید هستند و حاوی پروتئین های زیادی هستند.
در یکی از مقالات سایت لاجورد به بررسی غذا چی درست کنم پرداخته ایم. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید این مقاله را مطالعه کنید.

هَگِس (Scotland)

هگس یکی از غذاهای سنتی اسکاتلند است که بسیاری از افراد از آن به عنوان یک غذای عجیب و غیرمعمول یاد می‌کنند. این غذا از گوشت گوسفند تهیه می‌شود و برای تهیه آن، دل و روده گوسفند به همراه جگر و چربی ها با ادویه های گوناگون مخلوط شده و در داخل معده گوسفند قرار می‌گیرد. سپس هگس به طور کامل پخته می‌شود. طعم این غذا بسیار متفاوت است و برای بسیاری از کسانی که آن را برای اولین بار امتحان می‌کنند، امکان دارد تجربه‌ای جدید و عجیب باشد.

  بهترین فیلم های کریسمسی که نباید از دست بدهید

جوفو (China)

جوفو یکی دیگر از غذاهای عجیب و غریب چینی است که به خصوص در مراسم های مذهبی و جشن ها استفاده می‌شود. این غذای بی نظیر از گوشت انسان تهیه می‌شود. البته باید بدانید که این غذا به طور غیرقانونی و در موارد نادر در چین سرو می‌شود و به همین خاطر از نظر اخلاقی و قانونی بسیار جنجالی است. با این حال، در بعضی روستاهای چین، داستان هایی از طبخ و خوردن گوشت انسان وجود دارد که بر پایه سنت های باستانی قرار دارد.

جوفو یکی از غذاهای عجیب و غریب چینی
جوفو یکی از غذاهای عجیب و غریب چینی

کامارون رتو (Ecuador)

در اکوادور، یک غذای عجیب به نام کامارون رتو وجود دارد که در آن از خرچنگ های آب دریایی استفاده می‌شود. این خرچنگ ها به طور خاص در خاک دفن شده و بعد از مدت زمانی مشخص، به طور طبیعی می‌پزند. این فرآیند خاص باعث می‌شود که طعم و بافت خرچنگ ها متفاوت از خرچنگ های معمولی باشد. این غذای عجیب در بعضی مناطق ساحلی اکوادور طرفداران زیادی دارد و به عنوان یک غذای خاص و فوق العاده معروف است.

کاسو مارزو (Italy)

کاسو مارزو یکی از عجیب ترین و خطرناک ترین پنیرهای دنیا است که در جزایر ساردینیا در ایتالیا تهیه می‌شود. این پنیر از شیر گوسفند تهیه و بعد از گذشت مدت زمان معینی، کرم های کوچک سفید رنگ به داخل آن وارد می‌شوند. این کرم ها پنیر را در فرآیند تخمیر فعال می‌کنند و باعث می‌شوند که پنیر به شکل نرم‌تری درآید. بعضی از مردم از خوردن پنیر با کرم ها لذت می‌برند، در حالی که برای دیگران این تجربه امکان دارد ناخوشایند و عجیب باشد.
اگر می خواهید بدانید با چه مواد غذایی هوش خود را افزایش دهید مقاله موجود در سایت لاجورد را مطالعه کنید.

  همه چیز درباره ی روز شکرگزاری یا تنکس گیوینگ

چاکالاکا (South Africa)

چاکالاکا یک غذای سنتی آفریقای جنوبی است که از سبزیجات مختلف، لوبیا، فلفل، گوجه فرنگی و ادویه های گوناگون تهیه می‌شود. این غذای عجیب و پرمزه معمولاً با گوشت های مختلف همچون مرغ یا گوشت گاو سرو می‌شود. چاکالاکا به طور معمول به عنوان یک غذای جانبی همراه با سایر غذاها مصرف می‌شود. طعم و ترکیب های مختلف چاکالاکا می‌تواند برای افرادی که به غذاهای خاص علاقه دارند، تجربه‌ای جدید و جذاب باشد.

سَت (Indonesia)

ست غذای عجیب و غریب اندونزی
ست غذای عجیب و غریب اندونزی

در اندونزی، یکی از غذاهای عجیب و غریب ست است. ست نوعی گوشت است که به طور خاص در مناطقی از این کشور تهیه می‌شود. این گوشت از حیوانات گوناگون همچون بوفالو، مرغ و گوسفند تهیه می‌شود و بعد از آن با ادویه های مختلف آغشته می‌شود. اما ویژگی خاص این غذا، پخته شدن گوشت در حرارت کم است، به طوری که گوشت به طور کامل خشک می‌شود و حالت شور و دودی پیدا می‌کند. طعم خاص این غذا می‌تواند برای افرادی که به دنبال تجربه طعم های متفاوت هستند جذاب باشد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا